Mobiltelefonanlæg

Himmerland er i øjeblikket i gang med at montere et fælles antenneanlæg til mobiltelefoni i Sundheds- og Kvartershuset. For dig som lejer betyder det, at mobiltelefoni vil få et langt bedre signal, end det har i dag.
 
Det har ingen betydning, om du er TDC-, Telenor- eller Teliakunde. Dit mobilsignal vil fremover køre via det interne antenneanlæg, og derefter vil signalet blive overført til det teleselskab, du er kunde ved. Vi ved p.t. ikke om teleselskabet 3 også bliver koblet på, men det håber vi, således at alle mobilselskaber er repræsenteret.

Håndværkerne trækker i øjeblikket kabler, monterer antenner m.v., således vi kan få anlægget op at køre.

Vi håber, at anlægget er i drift inden jul, men der er nogle udefra kommende faktorer, som kan drille lidt – herunder teleselskabernes tilkobling til systemet og en enkelt godkendelse fra Aalborg Kommune.

Projektleder
Allan Revsbech
ar@abhim.dk
96 31 52 29

Text
Søg dokumenter

Se boliger
 
Navigation

Administrationsadresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© 2019 abhim.dk
 
 
Vi bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen Vi benytter funktionelle cookies til at få websitet til at fungere optimalt. De anvendes primært til anonym trafikmåling via Google Analytics, for at kunne analysere brugen af vores hjemmeside, så vi løbende kan forbedre funktion og indhold.

OK